Rüyada yabancı bir şehir görmek

Rüyada yabancı bir şehir görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir şehir gördüyseniz:

  • Yapacağınız ya da yaptığınız bazı şeyler çevrenin takdirini kazanabilir.

Rüyada yabancı bir şehirde olduğunu görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir şehirde olmak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada yabancı şehir görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı bir şehir görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sorumluluk alacağına delalettir.

Rüyada şehir dışına gitmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada şehir ismi duymak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehirde gezmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı yorulmaktadır.

Rüyada şehir isimleri görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments