Rüyada vurulacağını görmek

Rüyada vurulacağını görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada vurulacağını gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Rüyada vurulan birini görmek edilen duaların allah katında kabul göreceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini vurulmuş görmek büyük zararlara uğrayacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada silahla vurulup ölmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına yorulur.

Rüyada silahla vurulanı görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vurulup ölmediğini görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada silahla vurulup kan görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine işarettir.

Rüyada vurulup ölmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vurulan bebek görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments