Rüyada silahla vurulup kan görmek

Rüyada silahla vurulup kan görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, haksızlığa uğrayacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına yorulur.

Rüyada silahla vurulup kan gördüyseniz:

  • Açıkçası, sonuçta ne olacağını, sizin olaylara vereceğinz tepkinin ayarı belirleyecek.

Rüyada silahla vurulup kan görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işarettir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulur.

Rüyada silahla vurulan birini görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulan görmek ticaret ehli olacağına, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla vurulup ölmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulacağını görmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulanı görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments