Rüyada bacakları kopmak

Rüyada bacakları kopmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok büyük ses getireceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet eder.

Rüyada bacakları kopmak gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Rüyada bacak kopmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına delalet eder.

Rüyada bacakları kopmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağı kopmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları kopmak ilim irfan sahibi olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakları kopmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına tabir olunur.

Rüyada dişi kopmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, rızkının çeşitleneceğine delalettir.

Rüyada dişleri kopmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sevinç ve sürura yorulur.

Rüyada boynu kopmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments