Rüyada parmakları kopmak

Rüyada parmakları kopmak rızkın artacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada parmakları kopmak gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada parmağı kopmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada parmakları kopmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada ayak parmağı kopmak sağlık içinde yaşanacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına delalettir.

Rüyada kulağı kopmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak kopmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet kopmak işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada kulak kopmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına tabir olunur.

Rüyada elleri kopmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments