Rüyada vucudunda yanık izi görmek

Rüyada vucudunda yanık izi görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, insanlardan uzaklaşacağına, hayallerinin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vucudunda yanık izi gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada vucudunda yanık izi görmek önemli kararlar alınacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına inanılır.

Rüyada yanık izleri görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek uzun ve hayırlı bir ömre, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına inanılır.

Rüyada kendini izmirude görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birisi tarafından izlenmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yara izi görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada fare izi görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalet eder.

Rüyada parmak izi görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments