Rüyada parmak izi görmek

Rüyada parmak izi görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, rahatsızlık duyulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada parmak izi gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Rüyada parmak izi görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına inanılır.

Rüyada parmak izi vermek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından izlenmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ayak izi görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iza vakia suresini okumak özellikle para konusunda şansının açılacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada izmirue gittiğini görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sırtında yara izi görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayak izleri görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments