Rüyada verilen parayı almamak

Rüyada verilen parayı almamak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kötü günler yaşayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada verilen parayı almamak gördüyseniz:

  • Zıt fikirlerin veya çelişkili durumların ortasını bulmak zor olabilir.

Rüyada verilen parayı almamak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada verilen hediyeyi almamak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada verileni almamak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada verilen selamı almamak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada verilen altını almamak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, kız çocuğunun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen eti almamak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada verilen yüzüğü almamak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para verip altın almak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments