Rüyada verilen selamı almamak

Rüyada verilen selamı almamak çarelere kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çözüm yolları bulamayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, maddi gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada verilen selamı almamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda evinizi ilgilendiren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada verilen selamı almamak kendi işine kavuşacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Rüyada verilen selamı almak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, darlık içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada verilen hediyeyi almamak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada verilen yüzüğü almamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada verilen eti almamak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada verileni almamak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada verilen altını almamak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada verilen parayı almamak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments