Rüyada valiz kapatmak

Rüyada valiz kapatmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada valiz kapatmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir kaynaktan gelen ilginç bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada valiz kapatmak yüzünün kızaracağına, daha fazla yakınlaşacağına delalettir.

Rüyada valizle yola çıkmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, geçim derdi yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir valiz dolusu para görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada valizini toplamak insanlarla iç içe olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada valizi kaybetmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına delalettir.

Rüyada valize ayakkabı koymak aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet eder.

Rüyada kapalı valiz görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada elde valiz görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments