Rüyada uzun uzun çiş yapmak

Rüyada uzun uzun çiş yapmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, ferah bir döneme girileceğine, iş yeri sahibi olacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun uzun çiş yapmak gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Rüyada uzun süre çiş yapmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun uzun çiş yapmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işarettir.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak verilen emeklerin heba olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken çiş yapmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada üstüne çiş yapmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına işaret eder.

Rüyada sürekli çiş yapmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada altına çiş yapmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada birinin üzerine çiş yapmak çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments