Rüyada uzun siyah saç görmek

Rüyada uzun siyah saç görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun siyah saç gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada uzun siyah saçlı erkek görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret eder.

Rüyada saçları uzun ve siyah görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalettir.

Rüyada siyah uzun saç görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments