Rüyada uzun saçlı görmek

Rüyada uzun saçlı görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saçını uzun görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine alamet eder.

Rüyada uzun saç ve sakal görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin saçının uzun olduğunu görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun düz saç görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçları uzun ve sarı görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kel birini uzun saçlı görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı uzun saç görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments