Rüyada birinin saçını uzun görmek

Rüyada birinin saçını uzun görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalet eder.

Rüyada birinin saçını uzun gördüyseniz:

  • Fiziksel durumunuzu, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren konularda yaşanan durağanlık yerini harekete bırakmaya başlıyor.

Rüyada uzun ve sarı saç görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada uzun saçlarının olduğunu görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah uzun saçlı bebek görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine inanılır.

Rüyada uzun saçlı erkek görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçı taramak kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine alamet eder.

Rüyada babanın saçını uzun görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçlarını uzun görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını sarı ve uzun görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments