Rüyada uzun merdivenden inmek

Rüyada uzun merdivenden inmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına tabir olunur.

Rüyada uzun merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına işarettir.

Rüyada uzun merdivenden inmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada taş merdivenden inmek mal sahibi olacağına, rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden denize inmek zor durumda bırakacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek bereketli işlere gireceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada merdivenden hızla inmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada karlı merdiven inmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli merdiven inmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments