Rüyada ölüden hırka almak

Rüyada ölüden hırka almak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada ölüden hırka almak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Rüyada ölüye hırka vermek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden hırka almak kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada ölüye hırka giydirmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine inanılır.

Rüyada sarı hırka görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına yorulur.

Rüyada yün hırka görmek büyük sorunlar yaşanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada hırka hediye etmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalettir.

Rüyada birinin hırka giydiğini görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk hırka görmek allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kazancını artıracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments