Rüyada uzun hırka giymek

Rüyada uzun hırka giymek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada uzun hırka giymek gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlerseniz size bir projede veya planda yardımı dokunacak şeyler keşfedebilirsiniz.

Rüyada siyah uzun hırka giymek umutsuzluklarını geride bırakacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalettir.

Rüyada uzun hırka giymek borç ödemeye, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına rivayet eder.

Rüyada uzun hırka görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi hırka giymek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada hırkayı ters giymek büyük emekler vereceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk hırka giymek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz hırka giymek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin hırkasını giymek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments