Rüyada siyah hırka almak

Rüyada siyah hırka almak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, istediği gibi yaşayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, şansının yaver gideceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah hırka almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının ya da çevrenizde meydana gelen değişikliklerin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada siyah hırka görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada siyah hırka kaybetmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah uzun hırka giymek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere yorulur.

Rüyada siyah hırka almak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, çok daha iyi günler göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı hırka giydiğini görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada beyaz hırka satın almak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments