Rüyada uzun gömlek görmek

Rüyada uzun gömlek görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Rüyada uzun gömlek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaşabilir, yaşam tarzınızda olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada uzun gömlek giymek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, akrabayla araya mesafe konulacağına alamet eder.

Rüyada uzun gömlek görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, ticaret sektörüne atılacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kırışık gömlek görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömlek bakmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine yorulur.

Rüyada kısa gömlek giymek bol kazanç getireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada kara gömlek görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulur.

Rüyada pembe gömlek görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments