Rüyada uzun bıyık görmek

Rüyada uzun bıyık görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, huzurunun kaçacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine yorulur.

Rüyada uzun bıyık gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin.

Rüyada uzun bıyıklı adam görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet eder.

Rüyada uzun bıyık görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine tabir olunur.

Rüyada makasla bıyık kesmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına delalet eder.

Rüyada anneyi bıyıklı görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet eder.

Rüyada bıyığı olmayan birini bıyıklı görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyık kesildiğini görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına delalettir.

Rüyada takma bıyık takmak tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada bıyık traş olmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments