Rüyada bıyık traş olmak

Rüyada bıyık traş olmak evde dinlenmek zorunda olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada bıyık traş olmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek veya başka kurumların güvencesi altında bazı işlere kalkışmanız veya bağlayıcı sözler vermeniz halinde zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada pala bıyıklı adam görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi bıyığı görmek büyük mutluluk duyulacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının bıyık çıktığını görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada bıyıksız birini bıyıklı görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada bıyık kıllarını almak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalettir.

Rüyada bıyıklı balık görmek saygınlık göreceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini bıyıksız görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iple bıyık almak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments