Rüyada üzüm ve incir toplamak

Rüyada üzüm ve incir toplamak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalet eder.

Rüyada üzüm ve incir toplamak gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinleyin.

Rüyada incir üzüm toplamak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada üzüm ve incir toplamak övgü dolu sözler işiteceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada incir üzüm yemek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalettir.

Rüyada incir ve üzüm görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüm incir görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm incir yemek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, dünya malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüm ve incir görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, şifa ve moral bulacağına yorulur.

Rüyada incir ve üzüm yemek üzgün olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments