Rüyada üzüm ve incir görmek

Rüyada üzüm ve incir görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm ve incir gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Rüyada üzüm incir yemek şöhretli biri olunacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada incir üzüm toplamak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalettir.

Rüyada incir ve üzüm yemek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalettir.

Rüyada incir üzüm görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm ve incir görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada üzüm ve incir toplamak yokluk çekeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada üzüm incir görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm ve incir yemek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments