Rüyada üzgün yüz görmek

Rüyada üzgün yüz görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, bekârlığına da veda edeceğine, manevi olarak da yıpranacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, güzel günlere kavuşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada üzgün yüz gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Rüyada üzgün yüz görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşını üzgün görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını çok üzgün görmek gözyaşının dineceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını üzgün görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini üzgün görmek yeni malların alınacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini üzgün görmek rahat bir hayata sahip olmaya, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş annesini üzgün görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada herkesi üzgün görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments