Rüyada usturayla yaralanmak

Rüyada usturayla yaralanmak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, geçim derdinin kalmayacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada usturayla yaralanmak gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Rüyada usturayla yaralanmak ölümcül hastalıklara işaret, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine inanılır.

Rüyada ustura kullanmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada usturayla tıraş olmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya delalettir.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada usturayla sac kesmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada usturayla traş olmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalettir.

Rüyada ustura görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, işinde ustalaşacağına işaret eder.

Rüyada ustura almak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments