Rüyada usturayla traş olmak

Rüyada usturayla traş olmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, güzel günlere kavuşacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, gelirinin garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada usturayla traş olmak gördüyseniz:

  • Sizin için ilginç bir fırsat ortaya çıkabilir.

Rüyada usturayla yüzünü kesmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına tabir olunur.

Rüyada ustura almak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işaret eder.

Rüyada usturayla sac kesmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada ustura kullanmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada ustura görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Rüyada usturayla tıraş olmak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada usturayla traş olmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments