Rüyada ustura kullanmak

Rüyada ustura kullanmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ustura kullanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri mutlu etmek için daha fazla enerji harcamalısınız.

Rüyada ustura kullanmak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada usturayla yaralanmak ün yapmayı başaracağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ustura almak neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına işarettir.

Rüyada usturayla traş olmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada usturayla tıraş olmak kaza ve belaların çıkmayacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada usturayla sakal traşı olmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine alamet eder.

Rüyada ustura görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada usturayla sac kesmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments