Rüyada üstüne kedi atlaması görmek

Rüyada üstüne kedi atlaması görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine inanılır.

Rüyada üstüne kedi atlaması gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişiler zaman kazanmaya çalışıyor olabilir ya da bazı olaylar aleyhinize kullanılabilir.

Rüyada üstüne kedi atlaması görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine inanılır.

Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına inanılır.

Rüyada üstüne atlayan kedi görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz at üstüne binmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada at üstüne binmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada birinin üstüne yılan attığını görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın üstüne binmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments