Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek

Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne atlamasını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Rüyada üstüne kedi atlaması görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstüne atlayan kedi görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın üstüne binmek adeta sinirden küplere bineceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz at üstüne binmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada at üstüne binmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne yılan attığını görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments