Rüyada birinin üstüne yılan attığını görmek

Rüyada birinin üstüne yılan attığını görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin üstüne yılan attığını gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Rüyada birinin üstüne yılan attığını görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Rüyada üstüne atlayan kedi görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına yorulur.

Rüyada üstüne kedi atlaması görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalettir.

Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada at üstüne binmek her zaman hürmet göreceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz at üstüne binmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına alamet eder.

Rüyada atın üstüne binmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments