Rüyada üstüne atlayan kedi görmek

Rüyada üstüne atlayan kedi görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, verimli olacak işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, işi ile gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne atlayan kedi gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Rüyada üstüne kedi atlaması görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada üstüne atlayan kedi görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin üstüne atlamasını görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın üstüne binmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada at üstüne binmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz atın üstüne binmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz at üstüne binmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne yılan attığını görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments