Rüyada yılanı üstünde görmek

Rüyada yılanı üstünde görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, büyük bir yenilgi alacağına alamet eder.

Rüyada yılanı üstünde gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce uzun uzun düşünmelisiniz.

Rüyada mezar üstünde yılan görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada kafanın üstünde yılan görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada ağacın üstünde yılan görmek kafasını toparlayamayacağına, dualarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak üstünde yılan görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yılanların üstünde yürümek ters giden durumların düzeleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstünden yılan atmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına yorulur.

Rüyada yılanı üstünde görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada yılanların üstünden atlamak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments