Rüyada üstünde kene görmek

Rüyada üstünde kene görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstünde kene gördüyseniz:

  • Romantik açıdan olumlu işaretler söz konusu olabilir.

Rüyada üstünde kene görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işarettir.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek üstünde kene görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kene görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret eder.

Rüyada köpek üzerinde kene görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta kene görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek kenesi görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet eder.

Rüyada kene ısırması görmek daha çok iş yapacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments