Rüyada vücutta kene görmek

Rüyada vücutta kene görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücutta kene gördüyseniz:

  • Diğerleri size anlamamakta ısrar ederse, alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada vücutta kene görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kene çıkarmak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda kene görmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde kene görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kene görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına yorulur.

Rüyada kene yapıştığını görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada kene temizlemek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments