Rüyada köpek üstünde kene görmek

Rüyada köpek üstünde kene görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, istihdam edeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, malından ve parasından kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek üstünde kene gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada köpeğin üstünde kene görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına inanılır.

Rüyada köpek üstünde kene görmek isteklerine kulak vereceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada üstünde kene görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalet eder.

Rüyada köpek kenesi görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada köpek üzerinde kene görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekten kene toplamak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, ortak edineceğine yorulur.

Rüyada köpek ve kene görmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada keneli köpek görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments