Rüyada üstü başı kirli görmek

Rüyada üstü başı kirli görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, konforunun artacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada üstü başı kirli gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmenizde veya duygusal tepkiler vermemenizde fayda var.

Rüyada üstü başı kirli görmek işten yana şansının açık olacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına delalettir.

Rüyada üstü kirlenmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, tutulan yolun isabetli olacağına rivayet eder.

Rüyada üstü kirli görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstü kirli olmak maddi olanaklarının artacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine tabir olunur.

Rüyada birini üstü başı yırtık görmek hastalıkların şifa bulacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş üstü düşmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işarettir.

Rüyada baş üstü durmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulur.

Rüyada üstü başı yırtık görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments