Rüyada baş üstü düşmek

Rüyada baş üstü düşmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sorunlarının da çözüleceğine, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş üstü düşmek gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Rüyada baş üstü düşmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş üstü durmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini üstü başı yırtık görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalettir.

Rüyada üstü başı yırtık görmek büyük maddi kayıp verileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstü başı kirli görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına alamet eder.

Rüyada toprağa sırt üstü düşmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada ayak üstü düşmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepe üstü düşmek keyifli sohbetler edeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments