Rüyada baca yaptırmak

Rüyada baca yaptırmak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna inanılır.

Rüyada baca yaptırmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlış hesapları sıkıntı yaratabilir.

Rüyada soba bacası temizlemek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına inanılır.

Rüyada baca dumanı görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada bacadan kurum temizlemek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada baca yanması görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına inanılır.

Rüyada baca yapmak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada baca isi görmek insanların yolunu aydınlatacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada peri bacası görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada baca yaptığını görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments