Rüyada ünlü birisiyle tanışmak

Rüyada ünlü birisiyle tanışmak ağız tadının da kaçacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, kişiye hep umut olacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, darlığa düşmeyeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birisiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Duygusal konulara daha hassas yaklaşmanız veya duygularınızı açıkça ifade etmeniz beklenen çözümleri sağlayabilir veya düzeltilmesi gereken konuların rayına oturmasını hızlandırabilir.

Rüyada bir ünlüyle tanışmak hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlüyle tanışmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada ünlü birisiyle tanışmak torunlarına dahi yeteceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada ünlü biriyle tanışmak doyasıya sefasını süreceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir kızla tanışmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya delalet eder.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadınlarla tanışmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işaret eder.

Rüyada yakışıklı biriyle tanışmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments