Rüyada üniversite öğrencisi olmak

Rüyada üniversite öğrencisi olmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına işaret eder.

Rüyada üniversite öğrencisi olmak gördüyseniz:

  • Biraz arka planda kalmakta fayda var.

Rüyada üniversite öğrencisi görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Rüyada üniversite öğrencileri görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversite öğrencisi olduğunu görmek afiyette ve keyifte olacağına, amacına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üniversitede öğrenci olmak başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite öğrencisi olmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada öğrenci servisi görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada öğretmenin öğrenciyi dövdüğünü görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına işaret eder.

Rüyada öğrenciye yardım etmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments