Rüyada üniversite öğrencisi görmek

Rüyada üniversite öğrencisi görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada üniversite öğrencisi gördüyseniz:

  • Dürüstlük çok şey kazandırabilir.

Rüyada üniversite öğrencileri görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalettir.

Rüyada üniversite öğrencisi görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalettir.

Rüyada üniversite öğrencisi olmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine işarettir.

Rüyada üniversitede öğrenci olmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalettir.

Rüyada üniversite öğrencisi olduğunu görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına inanılır.

Rüyada tekrar öğrenci olmak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada öğrenci yurdu görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada lise öğrencisi olmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments