Rüyada üniforma görmek

Rüyada üniforma görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, şansının yaver gideceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada üniforma gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Rüyada lise üniforması giymek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada üniforma giydiğini görmek yüzün güleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz üniformalı asker görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine inanılır.

Rüyada üniformalı asker görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizci üniforması giymek yüceltileceği sözler duyacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz üniforması giymek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı üniforma giymek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine yorulur.

Rüyada üniformalı askerler görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments