Rüyada un toplamak

Rüyada un toplamak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına işarettir.

Rüyada un toplamak gördüyseniz:

  • Kaynakları veya kazançları paylaşarak başkalarıyla birlikte hareket ederek daha çok şey başarabilirsiniz.

Rüyada un toplamak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına tabir olunur.

Rüyada buğday un görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çuvallarla un görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada una basmak insanlara her türlü yardımı yapacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada un helvası yaptığını görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada un paylaşmak pişman olacağı şeyler yapacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada çuval çuval un görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments