Rüyada çuvallarla un görmek

Rüyada çuvallarla un görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada çuvallarla un gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Rüyada un dolu çuval görmek sağlık problemleri içinde olacağına, makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada çuval dolusu un görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet eder.

Rüyada çuval çuval un görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına delalet eder.

Rüyada çuvallarla un görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine alamet eder.

Rüyada unu çuvala doldurmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine delalet eder.

Rüyada çuvalla un taşımak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine yorulur.

Rüyada çuvalda un görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada un çuvalı almak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments