Rüyada una basmak

Rüyada una basmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, özlemelerin son bulacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, hastalıkların uzak duracağına işaret eder.

Rüyada una basmak gördüyseniz:

  • Son derece uyumlu işbirlikleri içindesiniz, uyumlu kombinasyonlar yapabilir, birbirine uyum sağlayamayan kişileri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada una basmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada un fabrikası görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine delalettir.

Rüyada dökülmüş un görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada çanta unuttuğunu görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Rüyada un yumurta görmek hayatının yolunda gideceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada un ve su görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un helvası yapmak aile hayatının bozulacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı unuttuğunu görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments