Rüyada uçurumun kenarında durmak

Rüyada uçurumun kenarında durmak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, rahat edeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında durmak gördüyseniz:

  • Olumsuz yaklaştığınız ayrıntı veya konuları şimdilik açıklamamanızda fayda var.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak sağlığına kavuşacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında durmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında durmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Rüyada cam kenarında durmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işarettir.

Rüyada deniz kenarinda durmak eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin kenarında durmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehir kenarında durmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, atılan adımların zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada uçurumda durmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, işiyle nam salacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments