Rüyada uçurumdan denize atlamak

Rüyada uçurumdan denize atlamak hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan denize atlamak gördüyseniz:

  • Duygu durumunuz veya çevrenizdeki kişilerin duygu durumları istikrarsızlık gösterebilir.

Rüyada uçurumdan denize atlamak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan atlamak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının uçurumdan atladığını görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin uçurumdan atladığını görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments