Rüyada babayı ve anneyi görmek

Rüyada babayı ve anneyi görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, istediği projeleri yapamayacağına alamet eder.

Rüyada babayı ve anneyi gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Rüyada anne baba mezarı görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, işlerinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada anne baba ve abi görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba aile görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek güzel huylarını terk edeceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalettir.

Rüyada anne babayı öldürmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Rüyada anne ve babanın namaz kıldığını görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına yorulur.

Rüyada anne babasıyla kavga etmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments