Rüyada anne ve babanın namaz kıldığını görmek

Rüyada anne ve babanın namaz kıldığını görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Rüyada anne ve babanın namaz kıldığını görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kimse ile tartışmayacağına alamet eder.

Rüyada babasıyla namaz kılmak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın cenaze namazını kılmak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının namaz kıldığını görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada babasının namaz kıldığını görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kayın babanın namaz kıldığını görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işarettir.

Rüyada babayla namaz kılmak isteklerinin yerine geleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın namaz kıldığını görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments