Rüyada uçarken suya düşmek

Rüyada uçarken suya düşmek atılıma geçeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, bekârlığına da veda edeceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada uçarken suya düşmek gördüyseniz:

  • Yetersiz ya da faydasız anlaşmaları, işleri veya planları bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada uçarken suya düşmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçarken denize düşmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçarken yere düşmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçarak düşmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Rüyada uçarken düşmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten uçarak düşmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su deposuna düşmek başarısının yükseleceğine, işlerin iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek işinden ekmeğinden olacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments